Bli JOY - fadder

Som JOY-fadder er du med på å gjøre en forskjell for barn med utviklingshemming i Aserbajdsjan. Mangel på offentlig hjelp og begrenset kunnskap om barn med utviklingshemming gjør at mange foreldre isolerer barna hjemme eller velger å plassere dem på institusjon. Som JOY-fadder er du en av våre viktigste støttespillere. Dine månedlige bidrag gjør at JOY kan jobbe langsiktig og skape varige positive endringer.

Du velger selv hvilket beløp du ønsker å bidra med. Pengene kommer alle JOY sine prosjekter til gode. 

Som JOY-fadder vil du motta nyhetsbrev fire ganger i året pr epost. I tillegg til informasjon om prosjektene vil vi følge noen av barna over tid slik at dere skal få bli godt kjent med dem. 

Zohra er et av barna som søttes av JOY sitt fadderprogram. Zohra er 8 år og har cerebral parese. Hun bor hos besteforeldrene fordi foreldrene ikke ville ha henne når de forsto at hun ikke var som andre barn. Zohra har en fadder-sponsret plass på JOY sitt dagsenter på JOY Center for Child Development.

Laman er 17 år og har bodd på Internat Shagan siden hun var 3 år. Laman er sterkt rammet av cerebral parese og trenger hjelp til alle praktiske gjøremål. På Internat Shagan bor hun i andre etasje og får svært sjeldent komme ut i frisk luft pga mangel på heis. Laman deltok på JOY sin sommerleir og fikk frisk luft hver dag i to uker!

                                         

                             Laman                                                                           Zohra

Støtte med engangsbeløp

Alle gaver til JOY mottas med stor takknemlighet. Pengene vil gå til alle JOY sine aktiviteter.  Gaver kan innbetales til kontonummer 5081 06 40240.

Du kan også vippse en gave, søk etter «JOY» eller bruk vipps-nummer 10793.

 

 

 

 

Sammen gjør vi en forskjell!

 

 

 

.

JOY-Fadder

* Felter merket med stjerne er obligatoriske

 

 

 

 

.