Godt nyttår!

Publisert 11.01.2019 kl. 15:05 av Fornavn Etternavn
Sist endret 11.01.2019 kl. 15:05

2018 har vært et spennende år for JOY. Prosjektene i Aserbajdsjan vokser og det gjør også aktivitetene og engasjementet i Norge. Vi er stolte og takknemlig for alle de fantastiske frivillige i JOY som bruker sin fritid til å hjelpe barna i Aserbajdsjan. Uten dere ville JOY aldri klart å gjennomføre prosjektene vi har i dag. JOY ønsker også å takke alle som har valgt å bli JOY-faddere og som gir JOY mulighet til å tenke langsiktig i forhold til våre prosjekter. Og, til alle bedrifter som har støttet JOY i 2018 - tusen, tusen takk!

JOY avsluttet året med en nydelig Julekonsert og et flott julemarked. Over 50 barn deltok i JOY-koret og gjorde dette til en stemningsful konsert. Tusen takk til Veslemøy Fluge Berg og Yvonne Sivertsen som sørget for at konserten ble en flott inngang til adventstiden.

JOY gleder seg til 2019 og alt vi kan få til - sammen! Arbeidet er allerede i full gang. Dersom det er noen som har lyst til å være frivillig i JOY så har vi mange muligheter. Velkommen inn i et fellesskap og engasjement som gjør hverdagen litt mer meningsfull. Ta kontakt med Anita på anita.muller@joy-org.com så ser vi hva vi kan få til.

JOY-Fadder

* Felter merket med stjerne er obligatoriske

Sammen gjør vi en forskjell