Bli JOY-fadder

Som fadder gjør du en forskjell for utviklingshemmede barn i Aserbajdsjan. Begrenset kunnskap og mangel på offentlig hjelp, gjør at mange foreldre isolerer barna hjemme eller plasserer dem på insitusjon. Dine månedlige bidrag bidrar til at JOY kan jobbe langsiktig for å skape varige og positive endringer i barnas liv.

Zohra er et av barna som støttes av JOYs fadderprogram. Zohra er ni år, har cerebral parese og bor hos besteforeldrene fordi foreldrene ikke vil ha noe med henne å gjøre. Zohra har en fadder-sponset plass på JOY Center for Child Development, JOYs dagsenter i Baku.

Laman er 17 år og har bodd på barnhjemmet Internat Shagan siden hun var tre år. Laman er sterkt rammet av cerebral parese og trenger hjelp til alle praktiske gjøremål. Barnehjemmet har verken heis eller tilstrekkelig bemanning , og Laman får svært sjelden komme ut i frisk luft. Laman er med på JOYs sommerleir, som vi arrangerer hvert år i Baku - da får Laman frisk luft hver dag i to uker!

            

                           Laman på sommerleir.                               

Du velger selv hvilket beløp du ønsker å bidra med, og pengene kommer alle JOYs prosjekter til gode. Alle våre faddere mottar et digitalt nyhetsbrev fire ganger i året. Der følger vi noen av barna over tid, slik at du blir godt kjent med dem.

Hjelp oss med å hjelpe. Bli JOY fadder.

JOY-Fadder

* Felter merket med stjerne er obligatoriske

Sammen gjør vi en forskjell